Verbouwingen

Bij grotere klussen en projecten gaat het vaak niet alleen om timmerwerk, maar ook om allerlei andere werkzaamheden, die bovendien goed op elkaar afgestemd en gepland moeten worden. Daarvoor bent u bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf Boelhouwers in Den Haag aan het juiste adres. Zonodig werken wij samen met vakkundige onderaannemers, zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat. Wij noemen hier enkele voorbeelden.


Verbouwen van badkamers

Wij zijn u graag van dienst met de complete vernieuwing van uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige badkamer of een luxe badkamer met bubbelbad. Wij geven u graag advies over de beste keuze. Wij kunnen ook, in overleg, alle materialen voor uw droomkamer leveren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Keukenmontage

Wij monteren nieuwe keukens, inclusief de apparatuur. Wij werken de keuken volledig af en verzorgen o.a. het bijbehorende elektrawerk, zodat uw keuken kant en klaar opgeleverd wordt. Ook voor het voorbereidend werk van de plaatsing van de keuken bent u bij ons aan het juiste adres.


Renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van panden, van het renoveren van houtwerk (zoals trappen, kozijnen, plafonds) tot het verwijderen en opnieuw aanleggen van elektra, waterleiding of riolering. Ook houtrotreparatie en schilderwerk nemen wij ter hand. Desgewenst kunnen wij een compleet gesloopt huis weer opbouwen met alle werkzaamheden die daarbij komen kijken.


Sloopwerk

Heeft u iets te slopen? Ook dat is vakwerk! Timmer- en Onderhoudsbedrijf Boelhouwers is u graag van dienst met diverse sloopwerken, zoals het veilig slopen van een muur in uw huis of een oude schuur in de tuin. Wij zorgen ook dat het puin en afval wordt afgevoerd.


Verbouwingen

U kunt ons inschakelen voor kleine en grote verbouwingen, van de bouw van een dakkapel of een nieuwe badkamer tot een ingrijpende verbouwing van uw hele huis of bedrijfspand, inclusief het elektrawerk, loodgieterswerk, stukadoorswerk en schilderwerk.


Elektrawerk

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Boelhouwers in Den Haag kan ook de elektriciteit in en om uw huis installeren. Wij nemen zowel grote als kleine klussen aan, van het verplaatsen van een stopcontact tot de complete elektra-installatie in een nieuw huis of bedrijfspand.


Loodgieterswerk

Wij zijn u ook graag van dienst met de aanleg van gas, water en sanitaire voorzieningen, van het installeren van een nieuwe douche of toilet tot het aansluiten van een buitenkraan voor de tuin.


Schilderwerk en stucwerk

Wij verzorgen zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk en compleet nieuw stucwerk. Ook voor het bijwerken van het schilderwerk aan uw pand of voor de reparatie van bestaand stucwerk kunt u bij ons terecht.