Timmerwerk en onderhoud

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Boelhouwers in Den Haag is vanouds gespecialiseerd in timmerwerk. U kunt bij ons terecht voor al uw timmerwerk in Den Haag en wijde omgeving. Aan de hand van uw wensen realiseren wij timmerwerk op maat. Ook voor het onderhoud van bestaand houtwerk kunt u ons inschakelen. We sommen hieronder een aantal mogelijkheden op.


Radiatorombouw

Door een ombouw te maken rondom uw radiatoren, zorgen wij ervoor dat deze niet langer (storend) zichtbaar zijn. En een mooie, bijpassende ombouw is uiteraard een verfraaiing van uw interieur.


Audio-videowanden

Wij kunnen een audio-videowand (av-wand) voor u timmeren, waar al uw av-apparaten perfect in passen. Alles netjes bij elkaar in één mooi av-wandmeubel, wie wil dat nu niet?


Kasten op maat

Hebt u een kleinere of grotere plek op het oog voor een kast? Wilt u veel of weinig planken of ook een hanggedeelte? Wij maken uw kast precies op maat, zodat uw ruimte optimaal benut wordt.


Kozijnen

Wij vervangen complete kozijnen maar mocht het kozijn nog te redden zijn d.mv een (houtrot) reparatie zijn wij u ook graag van dienst.


Vloeren

Wij leggen compleet nieuwe houten vloeren en laminaat.


Wanden

Wilt u een binnewand met hout laten betimmeren? Of wilt u een grotere ruimte anders indelen door het plaatsen van één of meer tussenwanden? Wij verzorgen het timmerwerk voor u.


Dakkapellen

Een dakkapel geeft meer ruimte en licht in huis. Met één of meer dakkapellen is die donkere zolder opeens een mooie slaapkamer of hobbyruimte. Wij plaatsen alleen houten dakkapellen.


Aanbouw

Een aanbouw is ideaal voor als uw woonhuis of bedrijfspand wat te weinig ruimte biedt. Bijvoorbeeld een schuur voor uw tuinspullen of een opslagruimte bij uw bedrijf.


Aftimmerwerk

Een goede afwerking is de kroon op het werk. Wij verzorgen alle aftimmerwerken binnen en buiten, van het afhangen van uw nieuwe deur tot de afwerking van een raam of een lijst langs het plafond.